KUNNIOITUS - YHTEISÖLLISYYS - HAUSKUUS - ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU

 

Kunnioita peliä -ohjelma halleissa ja joukkueen arjessa

Vuonna 2014 käynnistetty Suomen Jääkiekkoliiton ja Helsingin Sanomien Kunnioita Peliä -ohjelma näkyy jäähalleissa jättilakanoiden ja ovitarrojen merkeissä. Nämä tunnisteet toivottavasti muistuttavat myös alkaneella kaudella hyvän käytöksen merkityksestä niin pelaajia, valmentajia, vanhempia, tuomareita kuin muita lajin parissa toimivia.

Seurat ja joukkueet voivat myös tällä kaudella tilata Sporttikaupasta pelkkien toimituskulujen hinnalla G-D –ikäluokkien otteluihin tarkoitettuja Kunnioita Peliä –kypärätarroja pelaajien palkitsemiseksi otteluiden jälkeen. Jos tarrat otetaan käyttöön jo kauden alussa, osalle pelaajista tarroja ehtii kertyä kauden aikana useampia. Joukkueenjohtaja voikin maaliskuun aikana rekisteröidä pelaajat, jotka ovat saaneet kauden aikana kolme tai useamman tarran, mukaan arvontaan kunnioitapelia.fi -sivuilla - kaavake ilmestyy näkyviin maaliskuun alkuun mennessä. Rekisteröityjen pelaajien kesken arvotaan huhtikuussa Leijona-tuotteita sekä myöhemmin paljastettava, Leijona-joukkueeseen liittyvä yllätyspalkinto.

Sporttikauppa löytyy osoitteesta www.sporttikauppa.fi - Jääkiekkoliiton materiaalit on koottu sivustolla omaan kansioonsa.

Tämän sivun alaosasta löytyy ladattavaksi Kunnioita Peliä -bannereita ja diplomipohjia. Diplomin voi joko tulostaa tai painattaa, ja jokainen joukkue voi itse päättää, kuinka moni pelaaja saa kauden jälkeen diplomin vai palkitaanko diplomeilla kauden aikana poikkeuksellisen hienosta käytöksestä. Bannereita voi taas hyödyntää vaikkapa kotisivuilla tai sosiaalisessa mediassa.  

Kunnioita Peliä -valatekstit ovat valmiita tekstipohjia, joita voi hyödyntää vaikkapa ottelutapahtuman yhteydessä. Ottelun alussa tai erätauolla luettu teksti muistuttaa kaikkia hallilla olevia hyvästä käytöksestä kaukalossa ja sen ulkopuolella.